جهت خرید دستگاه جوجه کشی بر روی لینک زیر کلیک کنید

فروش دستگاه جوجه کشی و تخم نطفه دار

ابتدا، باید به چند نکته را توجه داشته باشید. تخم مرغ باید حدود 11٪ تا 14٪ از وزن خود را در طول چرخه جوجه کشی از دست بدهد. به منظور تبدیل شدن به جوجه تخم مرغ باید مقداری از محتوای خود را از دست بدهد تا جوجه جای کافی در تخم داشته باشد و به راحتی بتواند بچرخد. یکی از اشتباهات رایج در میان مردم، اضافه کردن بیش از حد و زیاد آب به دستگاه جوجه کشی است که باعث افزایش رطوبت دستگاه جوجه کشی و جلوگیری از تبخیر می شود


که این روند توسعه جنین را کند و یا متوقف می کند. و باعث می شود که جوجه داخل تخم بیش از حد رشد کند. جوجه روز 21 از تخم خارج می شود و این زمان به هیچ وجه بیشتر نمی شود. و ممکن است گاهی غشا داخلی پاره شود و به دلیل رطوبت زیاد جنین در آب خفه شود و جوجه هیچوقت سر از تخم در نیاورد.

در وحله دوم شما باید دما را تنظیم کنید و آن را در موقعیتی بهتر قرار دهید. بنابراین دستگاه جوجه کشی را در اتاقی نگه داری کنید که دمای آن به شدت تغییر نمی کند. تنظیم درجه حرارت در دستگاه جوجه کشی های مختلف در تنظیم درج حرارت متفاوت هستند و بهتر است دستگاه جوجه کشی در محیطی که دمای آن 10 درجه ویا بیشتر است نگهداری شود. توصیه می شود دستگاه جوجه کشی در محیطی قرار داده شود که تحت تابش مستقیم خورشید نباشد. اگر محل مورد نظر شما دارای سیستم تهویه مرکزی است، می توانید درب ها و منافذ را باز گذارید. این باعث می شود تمام محیط دارای دمای ثابت شود.


در نهایت، برای شروع از تخم مرغ های داری اشکال نرمال استفاده کنید. هرگز از تخم مرغ هایی با شکل عجیب و غریب یا تخم مرغی که بیش از حد بزرگ و یا خیلی کوچک هستند، برای شروع کار استفاده نکنید. بهتر تخم هایی با پوسته خوب و از پرندگان سالم را به کار ببرید. مناسب تر است که یک رژیم غذایی متعادل تغذیه برای پرندگان خود از جمله اشنه دریایی، و DE به عنوان یک de-wormer تهیه کنید. همچنین توصیه می شود برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامتی بیشتر از سیر خشک در تغذیه پرندگان استفاده کنید. و بعد از جمع آوری تخم مرغ ها را در یک محیط با رطوبت حدود 40-50٪ و دمایی زیر 70 درجه نگهداری کنید. سرانجام، تخم ها را هر هفته و نهایتا هر 10 روز یکبار تنظیم کنید.